Sanatears®

Twee capsules per dag

In het kort

Met Sanatears ondersteund u de conditie van uw ogen omdat er Omega 3 met DHA in zit. Sanatears, ondersteuning van binnenuit!

Als we niet slapen, gebruiken we onze ogen bijna continue. Het proces van zien en beleven is een machtig proces in het menselijk lichaam. Daarom ondersteunen we graag de conditie van onze ogen. Door ze af en toe te sluiten, gezond te eten en niet te roken.

Sanatears

Voor wie wat extra’s wil doen, is er Sanatears. Sanatears bestaat uit 2 afzonderlijke componenten met Omega 3 vetzuren. Zo bevat de ene capsule in de Sanatears verpakking hoogwaardige Omega 3 visolie met een bijzonder zuivere kwaliteit en een hoog gehalte aan EPA & DHA. De andere capsule bevat bio-organische lijnzaadolie, een bron van ALA (alfa Linoleenzuur). Airconditioning, beeldschermen en UV licht, onze ogen hebben heel wat te verduren op een dag. Met Sanatears ondersteunt u de conditie van uw ogen* omdat er Omega 3 met DHA in zit. Sanatears, ondersteuning van binnenuit!
*Sanatears bevat 250 mg DHA dat bij dagelijkse inname de conditie van het oog ondersteunt. Ga voor het dichtstbijzijnde verkooppunt naar www.sanatears.nl

Gebruiksadvies

1 maal daags 1 capsule BIO Triglyceride Visolie en 1 capsule BIO Organische Lijnzaadolie in zijn geheel innemen met water voor of tijdens de maaltijd om een nare nasmaak te voorkomen.

Waarschuwing

Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedings-supplementen zijn geen vervanging van een gezonde en gevarieerde voeding. Dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden. Bewaren op een koele, donkere en droge plaats (15-25 °C).

BIO Triglyceride Visolie

Bevat: Omega 3 visolie, gelatine (capsule), glycerine (geleermiddel), gezuiverd water.
Allergie informatie: Dit product bevat visolie uit vis. Dit product bevat geen schaaldieren, gluten, eieren, pinda’s, soja, melk, noten, selderij, mosterd, sesamzaad.

BIO Organische Lijnzaadolie

Bevat: Biologische lijnzaadolie, gelatine (capsule), glycerine (geleermiddel), caramel (kleurstof), gezuiverd water.
Allergie informatie: Bevat geen allergenen.

Lees meerLees minder