Rockmed Opto brengt optometrie, optiek en oogheelkunde dichter bij elkaar

Wilt u nieuwe technologie en oplossingen ontdekken, die uw werk makkelijker, beter of sneller maken? Wilt u vertrouwde producten snel en voordelig geleverd hebben? Maak dan kennis met Rockmed Opto. Wij bieden interessante kansen voor optometristen en opticiens in de Benelux.

Inspelen op actuele behoeften

Rockmed Opto richt zich sinds 2014 op optometristen en opticiens en brengt optometrie, optiek en oogheelkunde dichter bij elkaar. Met producten, oplossingen en service spelen wij optimaal in op actuele behoeften die in de branche leven.

Een nieuwe naam met veel ervaring

Rockmed Opto is een nieuwe naam, maar geen nieuwe speler in de branche. Moederbedrijf Rockmed is al ruim 25 jaar partner in oogheelkunde en levert apparatuur, instrumentarium en disposables voor specialistische oogbehandelingen. Zusterbedrijf Rockmed Pharma biedt betaalbare en innovatieve oogproducten in de categorieën Oogdruppels, Cataract, Cosmetisch, Visco elasticum en Overig. Met de propositie van Rockmed Opto gericht op optometristen en opticiens, maakt Rockmed haar oogzorg-portfolio nóg completer.