Macupro®

vm+ oogformule met zink en vitamines

In het kort

Macupro draagt met zink bij aan het behoud van het normale gezichtsvermogen, ondersteunt met vitamine C het immuunsysteem en bevat ook luteïne, zeaxanthine, vitamine E en koper.

Een gezonde oogfunctie is belangrijk

Parijs, Berlijn, Pisa… een gezonde oogfunctie is belangrijk voor 50-plussers, die wat willen zien van de wereld. Maar ook thuis bij het lezen of tv-kijken en op straat in het verkeer zijn onze ogen van groot belang. Gelukkig kunt u zelf veel doen om bij te dragen aan het behoud van uw normale gezichtsvermogen en om uw immuunsysteem te ondersteunen. Niet roken bijvoorbeeld en eten volgens een gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon.

Hoe zit het precies?

Het oog is een ingenieus instrument, dat bestaat uit verschillende onderdelen met een specifieke taak. Samen zorgen ze ervoor dat wij kunnen zien. Licht valt in het oog en passeert het transparante hoornvlies. Via de pupil bereikt het licht het binnenste deel van het oog. De lichtbundels bereiken via de natuurlijke lens het netvlies. De cellen van het netvlies zetten het licht om naar elektrische prikkels. Via de oogzenuw bereiken deze de hersenen, die ervoor zorgen dat wij het beeld waarnemen.

Het begint met gevarieerd eten

Een rijk en gevarieerd voedingspatroon draagt door zink bij aan de gezondheid van uw ogen en door Vitamine C aan uw immuunsysteem.

Gezond eten klinkt mooi, maar is niet altijd makkelijk

Bladgroentes, gekleurde groente, fruit, vette vis… en dat allemaal in de juiste hoeveelheden en verhoudingen.

  • 2 ons groente per dag
  • 2 stuks fruit per dag
  • 2 tot 3 x vette vis per week

Dat klinkt allemaal heel mooi natuurlijk, maar is in de praktijk niet altijd even makkelijk.

Het gemak van Macupro®

Macupro is een oogformule met zink en vitamines. Macupro ondersteunt met zink de conditie van het oog en met vitamine C het immuunsysteem. Verder bevat Macupro ook luteïne, zeaxanthine, vitamine E en koper. Daarmee is het ook een waardevolle aanvulling op uw dagelijkse voeding.

Voedingssupplement met o.a. zink en vitamine C

Gezond en gevarieerd eten is goed voor uw ogen, maar in de praktijk van alledag niet altijd even eenvoudig. Macupro bevat onder andere zink en vitamine C en is een waardevolle aanvulling op uw dagelijkse maaltijden.

Makkelijk in te nemen als capsule of poeder

Neem tweemaal daags één Macupro-capsule in met water tijdens of na de maaltijd. De capsules mogen eventueel worden geopend en vermengd in een koude vloeistof, zoals melk of yoghurt, als u dat prettiger vindt om in te nemen.

Aantrekkelijk geprijsd

Macupro is gewoon verkrijgbaar bij uw oogzorgspecialist. Al vanaf 62 cent per dag ondersteunt u met Macupro de conditie van het oog (zink) en het immuunsysteem (vitamine C). Macupro is bovendien een waardevolle aanvulling op uw dagelijkse voeding.

Geef uw ogen goed de kost!

Wilt u meer weten over hoe u uw ogen goed de kost kunt geven? Op www.macupro.nl vindt u snel en eenvoudig meer informatie. Ook vindt u hier de adressen waar Macupro verkrijgbaar is.

Lees meerLees minder